Het is groot, zwaar en ligt op de deurmat?
Door: Mathijs
Blijf op de hoogte en volg Mathijs
20 November 2009 | Nederland, Herkenbosch
Inderdaad het is de envelop met daarin de profielpapieren van activity international. kom je thuis na een lange week school waarin totaal niets spannends is gebeurd, krijg je te horen dat je een "brief uit Amerika" hebt gekregen. dan schiet je opeens weer vol energie want je weet hoe laat het is. tijd voor de 2de stap in mijn tripje naar the U.S. de envelop opzichzelf weegde al een kilo dus ik dacht:"wat zit daar allemaal in". later toen het gelukt was hem open te krijgen bleek het papier te zijn, maar dan ook heel veel papier. ik kreeg een heel boekwerk thuisgestuurd waarin alles stond wat ik tot die tijd nog allemaal moest gaan doen, half Nederlands half Engels. met het doorlezen van dat ben (en was ik ook) je zeker een uur bezig. maar je moet er ook wat voorover hebben. het belangrijkste van de hele brief was een profiel maken van mezelf. hoewel ik dit nog niet heb gedaan, want over een aantal dagen krijg ik via de meel de code om dit op internet in te vullen, heb ik wel het voorbeeld-profiel een doorgelezen. en er staan leuke dingen tussen, je moet van verschillende onderdelen aangeven of je ze kent, kunt helpen bij het lesgeven of zelfs les kunt geven in deze onderdelen. het gaat van sporten zoals baseball en volleybal naar paardrijden, schieten, zwemmen, campfire songs (haha), verschillende vormen van kunst, muziek, media en heel veel andere dingen. ik denk dat ik mijn ervaring die ik heb gekregen in mijn zwemcarrière goed kan gebruiken. maar verder ben ik ook heel geïnteresseerd om te helpen bij andere sporten. ook denk ik dat ik ook les kan geven of tenminste helpen bij het gitaarspelen. alhoewel ik niet precies weet wat ze bedoelen met guitar(folk), als iemand die dit leest het weet mag diegene het gerust achterlaten bij de reacties (maar gewoon reacties achterlaten voor de lol mag natuurlijk ook). verder moet ik ook nog een brief schrijven naar mijn "toekomstige" baas en moet ik mensen zoeken die een stukje over mij en mijn kwaliteiten (als ik die heb) willen schrijven. ik hoop dat mijn profiel goed genoeg is voor de mensen en in Amerika en zogauw ik meer weet over mijn aanmelding etc. staat het als eerste hierop.