Het begin
Door: Mathijs
Blijf op de hoogte en volg Mathijs
11 November 2009 | Nederland, Herkenbosch
Nou dit is dan het begin van mijn reisverslag. het duurt nog wel lang (zo'n 7 maanden) maar dat zal hopelijk snel voorbij gaan, vooral met allemaal dat examengedoe. ik weet nu op het moment wel nog niet waar ik heen ga maar hopelijk zullen de eerste kampen eind november aankloppen. voor de mensen die nog niet weten waar dit over gaat, ik wil volgend jaar graag mee als counselor op een Amerikaans zomerkamp. begin van dit jaar hoorde ik ervan en toen was het gelijk raak: "dat wilde ik gaan doen". en omdat ik nu dit jaar eind examen (en dus ook een iets langere vakantie) is dat de perfecte tijd om er eens uitgebreid op uit te trekken. ik heb me ook zo gauw het kon opgegeven bij Activity International en ik heb inmiddels bericht gekregen dat ik sta ingeschreven (jeej). ook heb ik een vriendin gevraagd, die dit al eens had gedaan, of ze me iets kon vertellen over alles wat gedaan moest worden en wat er dan zou gebeuren. en als je die dingen dan hoort begin je echt naar het moment toe te leven. dat kun je gewoon niet uitleggen, dat moet je ervaren. dan is het ook al te jammer dat het nog zo lang duurt. maarja eerst moet ik nog geplaatst worden en zoals ik zei zal dat ongeveer eind november gebeuren. dit was het eerste verhaal van mijn reisverslag (of meer een intro). zo gauw ik meer weet komt het gelijk hier op te staan en zo zal het beetje bij beetje op IETS gaan lijken.
gr. Mathijs